ALİ KUŞÇU GÖK BİLİM MERKEZİ’Nİ GEZDİK

Bu içerik 08.05.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Ankara Mamak Misket Mahallesi’nde inşa edilen Ali Kuşçu Gök Bilim Merkezi astronomi ve uzay meraklılarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan harika bir mekan.
İkinci sınıf öğrencilerimizin pek çok şey öğrendiği ve eğlendiği merkezde neler var neler… Planetaryum dev kubbe ekranda bize harika bir uzay macerası yaşattılar. Yatar vaziyetteki koltuklarda ses ve efektlerle oluşturulmuş uzay filmi sayesinde kendimizi uzayda gezinti yaparken bulduk. Daha sonra Stem Atölyesinde çocuklar hayal güçlerini konuşturup kendilerine 3 boyutlu oyuncaklar yaptılar. Uzman astronomların verdiği bilgilerle gerçekten çok şaşırdılar. Biz çok eğlendik. Tüm arkadaşlarımıza bu güzel mekanı ziyaret etmelerini öneriyoruz.