2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI UYUM HAFTASI BAŞLADI

Bu içerik 06.09.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzda,  2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı, 10 Eylül 2018 Pazartesi günü okul öncesi ve birinci sınıflarımızla başladı. Tüm eğitim kadrosu, velilerimiz ve öğrencilerimiz hep birlikte hayat boyu sürecek bir yolculuğa başlamanın heyecanını ve coşkusunu paylaştılar.  Yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla kura çekilerek sınıflar oluşturuldu.  Böylece  ‘’Uyum Haftası’’ başladı.  Öğrencilerimizin okul hayatına güzel bir başlangıç yapmaları, heyecanlarını, kaygılarını gidermeleri amacıyla güvenli bir ortam sağlandı. Öğretmenleri ve arkadaşları ile tanışmaları için sınıf içinde ve dışında farklı eğlenceli etkinlikler düzenlendi.  ANKÜ ailesi olarak tüm öğrencilerimize mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyor, onları sevgiyle kucaklıyor, velilerimize teşekkür ediyoruz.