12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı

Bu içerik 13.03.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ’nün 97. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü programımız okulumuz 6. ve 7. sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Programda 6. Sınıf öğrencilerimizin canlandırdığı İstiklal marşımızın yazılış serüvenini anlatan oratoryo büyük beğeni topladı. 7. Sınıf öğrencilerimizin sunduğu İstiklal Marşı oratoryosu ise izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Mehmet Akif Ersoy’u daha yakından tanımak, bir dönem yaşamış ve İstiklal Marşımızı yazmış olduğu evi ziyaret etmek için gittiğimiz Hamamönü Mehmet Akif Müze evinde öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz video çekimimiz izleyicilerden tam not alırken, programımızda okulumuzda geleneksel hale gelen ‘İstiklal Marşı Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerimize de okul müdürümüz  Mehtap Acar Ünal tarafından ödülleri  verildi.