1. SINIFLAR OKUMA ŞENLİĞİMİZ

Bu içerik 04.06.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

“2017 – 2018 ANKÜ 1. Sınıflar Okuma Şenliğimiz”, 3 Haziran 2018 Pazar günü, hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin katılımıyla, okul bahçemizde gerçekleştirilmiştir.  Tüm konuklarımızın katıldığı öğle yemeği ile başlayan şenliğimiz, okul bahçemizin farklı köşelerinde tasarlanmış beş istasyon etkinliği ile devam etmiştir. İstasyonlarımız; “Zumba, Arazi Sanatı, Tenis, Takım Oyunları, Müzik,  İngilizce ve Türkçe Drama” olmak üzere öğrencilerimizin aileleriyle gerçekleştirecekleri farklı etkinlikleri kapsamıştır. Her istasyonda öğrencilerimiz etkinliklerini gerçekleştirdikten sonra küçük gruplar halinde verilen görevleri çözerek buldukları ipuçlarını değerlendirip bir sonraki istasyona gitmişlerdir.

Şenliğimizin sonunda okuma yazmayı öğrenmek için gösterdikleri çabaların simgesi olan okuma yazma belgelerini alan öğrencilerimizin mutluğunu paylaşıyor ve onları yürekten tebrik ediyoruz.