TAŞ DEVRİ’NE YOLCULUK

Bu içerik 14.12.2021 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Anaokulu 6 yaş öğrencilerimiz, keyifle başladıkları “ATEŞ” projesi kapsamında Taş Devri’ne keyifli bir yolculuk yaptılar. Öncelikle Taş Devri’nde insanların yaşam ve beslenme şekilleri, kullandıkları aletler vb. üzerine bilgiler edindiler. Sonrasında konu ile ilgili sınıf içinde yaptıkları araştırma, canlandırma ve sanat etkinliklerine ek olarak hafta sonu aileleri ile bir “Taş Devri Kostümü” tasarladılar. Öğrenmeyi eve de taşıdığımız bu etkinlik sonucunda çocuklarımız okula yaratıcı Taş Devri kostümleri ile geldiler. Tüm gün eğlenceli dramatizasyon ve dans etkinlikleriyle keyifli ve dolu dolu bir gün geçirdiler.