HEYECAN VERİCİ YARIŞTA SON NOKTA: E-KİTAP OKUYUCUMUZ SAHİBİNİ BULDU

Bu içerik 10.06.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

“Kitaplar da kapılar gibidir. Bir kez açtın mı, bambaşka bir dünyaya geçiverirsin.” (Jeanette Winterson) Bizler de öğrencilerimizin bu kapıdan içerip birbirinden renkli dünyayla karşılaşmaları için kütüphanemizi yeniledik ve kütüphane sistemi kurduk. 20 Şubat 2018 tarihinde açtığımız sistemimizde, kütüphaneden alınan ve okunan her kitap üzerinden öğrencilerimiz puan kazandı. Ayrıca sistemde onaylanan her yorum 10 puan, okunan her sayfa 1 puan, kitap incelemesi 50 puan olarak değerlendirildi.

1000 puanı geçen her öğrenciye; öğrencinin sistemde kendi tasarladığı avatarın basılı olduğu kütüphane kimlik kartı, 2000 puanı geçen ilk beş öğrenciye ise kendi avatarının ve adının olduğu kupa hediye edildi.

5, 6, 7 ve 8. sınıflar arasında yapılan yıl sonu değerlendirme sonucunda ise en çok puan alarak dereceye giren öğrencilerimiz belirlendi:

1. ADEN KAHILOĞULLARI 7-C (8546 puan)
  2. BERİL SINAĞ 6-A (8219 puan)
  3. KEREM SAKA 8-B (7918 puan)

7- C sınıfından ADEN KAHILOĞULLARI 8546 puan ile birinci olarak Amazon marka Kindle (Elektronik Kitap Okuyucusu) kazanmıştır.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, daha nice güzel kitaplarla buluşmasını dileriz.