“ÇANKAYA MODERN TEKNOLOJİLER BULUŞMASI”

Bu içerik 30.05.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Çankaya Üniversitesi ile Çankaya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çankaya Modern Teknolojiler Buluşması – Kodlama” etkinliğine; ortaokul öğrencilerimiz Arda ŞİRİNYILDIZ, Selin DOĞU ve Mehmet Cem TAŞKIN danışman öğretmenleri Çağatay ÇETİNKAYA; Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz Ezgi AKPINAR, Tamer YEŞİLDAĞ ve Utku Övünç ÜNLÜ danışman öğretmenleri Zekai ÖZCANLI ile katılarak yazılım(Javascript ile geliştirilen asit-baz tepkimelerini ve indikatörlerini görsel hale getiren web tabanlı kimya simülasyonu & C Sharp ile geliştirilen periyodik tablo masaüstü uygulaması) ve robotik(Arduino & MakeBlock) alanlarında katılımcılara projelerini sunmuşlardır. Öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize yeni robotik ve yazılım projelerinde başarılar diliyoruz.