Birinci Sınıflarımız Başladı

Bu içerik 01.09.2021 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, 31 Ağustos 2021 Salı günü birinci sınıflarımızla başladı.
Birinci sınıflarımızın kura töreninde Genel Müdürümüz Ertuğrul AKBAŞ ve Okul Müdürümüz Gamze ALTINOKLU’nun açılış konuşmalarının ardından gönüllü öğrencilerimizin çektikleri kuralar ile öğretmen ve sınıf şubeleri belirlendi.
Öğrencilerimiz coşkulu bir şekilde öğretmenleriyle sınıflarına alındılar. Ardından okul bahçesinde belirlenen alanlarda öğretmen-öğrenci ve veli tanışma etkinliği gerçekleştirildi.
ANKÜ ailesi olarak tüm öğrencilerimize mutu, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyor, onları sevgiyle kucaklıyoruz.