ANKÜ’lü Minikler Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Bu içerik 09.10.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Anaokulu öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında birçok etkinliğe katıldı.

Etkinliğimiz Veteriner Hekim velimiz Sayın Yasemin Demirbaş’ın öğrencilerimize hayvan sevgisi, hayvanları koruma yöntemleri ve onlara yaklaşım şekillerimizi canlandırma yoluyla yaptığı sunum ile başladı. Bu etkili ve dikkat çekici sunum öğrencilerimiz tarafından merakla izlendi. Sunum sonunda öğrencilerimiz “Dost” isimli sevimli misafir köpeğimizle tanışıp özel gösterisini beğenerek izlediler.

Yapılan atölye çalışmasında “hayvan dostları topluluğu” üyeleri eşliğinde her çocuk tuvalet kağıdı rulosundan kedi mama kapları oluşturuldu. Paketli kedi ve köpek mamaları mama kaplarıyla birlikte, sokakta yaşayan hayvan dostlarımıza verilmek üzere öğrencilerimize teslim edildi.

Çalışmalarımıza katkıda bulunan değerli velimiz Sayın Yasemin Demirbaş ve ekibine ANKÜ Okulları olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.