ANKÜ ORTAOKULU’NDA FRANKOFONİ ESİNTİLERİ!

Bu içerik 23.03.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Her yıl 20 Mart’ta tüm dünyada Fransızca konuşanların günü olarak kutlanan Uluslararası Frankofoni Günü ANKÜ Ortaokulunda coşkuyla kutlandı. ANKÜ Ortaokulu, Ankara Fransız Kültür Merkezi ile iş birliği yaparak, ‘’Louilibop’’u ağırladı. Çoklu enstrüman virtüözleri Hugues Appert ve Jérôme Deniaud’dan oluşan iki kişilik grup, bu yılki turnesinde okulumuzu ziyaret etti. Konserde ikilinin folklorik Fransız şarkılarından esinlenerek yazdıkları ve besteledikleri birbirinden eşsiz şarkıları, Fransızca öğrenen öğrencilerimizin de eşlik etmesiyle söylendi ve dans gösterisi izlendi. ‘’Louilibop’’ grubunu tekrar okulumuzda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz!