ANKÜ Öğrencileri EKO-Okullar Şenliğinde

Bu içerik 30.05.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Sürdürülebilir bir Dünya için çevrenin korunması ve erken yaşta çevre bilinci oluşturulmasını öngören uluslararası Eko-Okullar Programı kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen  Ankara Eko-Okulları Şenliği’nin bu yıl 15.si 24 Mayıs 2018 de  Ahlatlıbel Spor ve Dinlenme Tesisi‘nde gerçekleşti.

Ankara’da yer alan 33 Eko-Okuldan öğrencilerin katıldığı şenlikte;  balonla dans, top geçirme, halat çekme, çuval yarışı, kovaya top atma gibi çeşitli oyunlar yer aldı. Öğrencilerimiz başka okul öğrencileriyle kaynaşarak; yarışma ve oyunlara aktif olarak katıldılar ve çok eğlendiler.

Şenlik okulların birbirine günün anısı olarak Eko Kitap ayraçları hediye etmesiyle sonlandırıldı.

Okulumuzu başarıyla temsil eden 5-D sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.