ANKÜ eTwinning Okul Etiketi Aldı

Bu içerik 26.03.2019 tarihinde Duyurular olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Avrupa’daki okulların Bilgi ve İletişim Teknolojilerini kullanarak ortaklık kurup işbirliği yapmasını sağlayan eTwinning projeleri okulumuzda da yürütülmektedir. Bu yıl Lise kademesinde “Geogebra ile Görsel Matematik” – “Yarınlarım İçin Elimi Tut” ve ilkokul kademesinde “ Tarihim Kültürüm Mirasım” adlı yürütülen etwinning projeleri ile okulumuzun adını uluslararası platformlara taşımakta ve eğitimde yeni yaklaşımlarla sınırlar ötesine geçmektedir. Bunun yanı sıra bugün okulumuzun Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olabilmesini de sağlayan eTwinning okul etiketini kazanmanın onuru ve heyecanını yaşıyoruz.