ANKARA ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU KEP ATMA TÖRENİ

Bu içerik 29.06.2021 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Beşevler Yerleşkesi Güneş Meydanı’nda 29 Haziran 2021 Salı günü, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Ortaokulu kep atma töreni gerçekleşti. Ortaokulu bitiren öğrencilerimiz düzenlenen törenle ortaokulu bitirme belgelerini aldılar. Kep atma törenine Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan BAYAZITLI ve Prof. Dr. Hicabi KIRLANGIÇ ile vakıf yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olan tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerimize lise hayatında başarılar diliyoruz.