ANKARA GENELİ 9. VE 10. SINIFLAR BAŞARI DEĞERLENDİRME SINAVI (BDS) ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Bu içerik 27.11.2017 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesinin İlk defa düzenlediği Ankara Geneli 9. ve 10. Sınıflar Başarı Değerlendirme Sınavı (BDS) sonucunda;
9.sınıflardan 1.liği Sinem Nur YURTAŞAN, 2.liği Melisa KOLUAÇIK, 3.lüğü Arda YALDIZ, 4.lüğü Fırat Ekin BEŞALTI, 5.liği İdil ALTIPARMAK;
10.sınıflardan 1.liği Alper DAĞALP, 2.liği Göktuğ ÇAĞIRAN, 3.lüğü İrem Merve UYAR, 4.lüğü Damla ERSAN, 5.liği İzel ERGÜN kazanmışlardır.
Öğrencilerimize ödül ve sertifikaları Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR tarafından törenle verilmiştir. Bu sonucu elde eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi