Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları Spor Kulübü

Yaz Okulu Başvuru Formu

Bilgilendirme Yazısı - Adım 1 / 3

Sayın Velimiz,

Keyifli ve yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının ardından öğrencilerimizin eğlenerek zaman geçirmeleri; spor, sanat ve bilimle iç içe olmaları, ilgi ve yeteneklerini keşfedip geliştirmeleri ve iş birliği yaparak yeni arkadaşlıklar kurmaları amacıyla okulumuzda “Yaz Okulu” açılmaktadır.

Yaz okulumuzda; bilim, spor, sanat, kültürel etkinlikler alanında uzman eğitici ve antrenörlerle haftalık düzenlenen programlarla gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerimiz, yaşlarına göre oluşturulan gruplarda yer almakta ve her gruptan sorumlu olan bir lider öğretmen gün boyu öğrencilerimizle birlikte olmaktadır.

Yaz okulumuz boyunca öğrencilerimize her gün sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı sunulmakta ayrıca olası sağlık sorunlarında destek olmak için okulumuzda sağlık birimi bulunmaktadır.

Yaz Okulumuz her dönem 2 hafta olacak şekilde 4 dönem olarak planlanmıştır:

1. Dönem 24 Haziran - 05 Temmuz 2024
  2. Dönem 08 - 19 Temmuz 2024
  3. Dönem 22 Temmuz - 02 Ağustos 2024
  4. Dönem 05 - 16 Ağustos 2024
  • Yaz okulumuz hafta içi 08.30 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Öğrencilerimizin ulaşımı velilerimiz tarafından sağlanacaktır.
  • 5-12 yaş aralığında (Eylül 2019- Ocak 2012) olan öğrenciler için başvuru yapılabilecektir.

Ücret:

Yaz Okulu ücretleri ANKÜ Öğrencisi veya Ankara Üniversitesi Mensuplarının çocukları için dönemlik 15.000,00 TL, Misafir Öğrenciler için dönemlik 17.000,00 TL'dir.

Ücretlere KDV dâhildir.

İletişim: 0501 024 19 96