YUMURTA DOLUSU KÜLTÜR VE EĞLENCE!

Bu içerik 30.04.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Ortaokul öğrencileri üç dilde kültür avında! Öğrencilerimiz baharın gelişini Fransızca, İspanyolca ve Almanca dil etkinlikleri eşliğinde karşıladılar. Okulun çeşitli yerlerine saklanmış, üzerinde cevaplar olan yumurtaları bulup, kendilerine  verilen sorularla eşleştiren öğrenciler,  hem üç ülkenin kültürünün gizli kalmış hazinelerini keşfettiler hem de öğrendikleri dilleri kullanma şansı yakaladılar. Gün boyunca öğrenciler Fransa, İspanya ve Almanya’ya ait tatlılardan tattılar, hem efsaneleşmiş hem de çağdaş olan müzikleri dinlediler. Hazırlanan stantlardan, öğrendikleri dillerin ülkelerine ait ilginç gerçekleri keşfettiler. Baharı kucak dolusu eğlence ve kültür ile karşıladılar!