VI. TARİH ÖĞRENCİ KONFERANSI KATILIM BELGELERİ DAĞITILDI

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz Tarih Kulübü tarafından gerçekleştirilen VI. Tarih Öğrenci Konferansı büyük bir coşku ve katılımla tamamlanmıştır. Okulumuzdan 21 grupta toplam 43 öğrenci sunum yapmıştır. Sunum yapan öğrencilerimizin teşekkür belgeleri konferans salonunda Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR tarafından takdim edilmiştir. VI. Tarih Öğrenci Konferansı’nın açılış konserinde görev alan okul orkestramız ve okul koromuzun öğrencileri ile gün boyu yardımlarını esirgemeyen lojistik öğrencilerimizin teşekkür belgeleri Sosyal Bilimler Zümresi öğretmenleri tarafından verilmiştir.

VI. Tarih Öğrenci Konferansının düzenlenmesinde emeği geçen Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR’e, okul idarecilerimize, tüm zümrelere, okul personelimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ANKÜ TÖK Ekibi