TOPRAKTAN SERAMİĞE…

Bu içerik 05.12.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Anaokulu öğrencileri merakla ve ilgiyle başladıkları ‘Toprak’ projesinde; toprağın çeşitlerinden bitki yetiştirmeye, yeraltı dünyasından arkeolojiye kadar yaptıkları çeşitli çalışmalarla yaşamımızda toprağın ne kadar büyük bir yere sahip olduğunu fark etmişlerdir. Projemizin son etkinliği olarak Atölye Kil’ den gelen seramik ustaları rehberliğiyle öğrencilerimiz kil ve yardımcı seramik malzemeleri kullanarak kili yoğurup, şekillendirerek kendi tasarımlarını yapmışlardır. Öğrencilerimiz tasarımlarını kilden oluşturdukları süslemelerle fırınlanmak üzere hazır hale getirmişlerdir. Atölye Kilden gelen misafirlerimize ‘Toprak’ projemizde öğrencilerimizle paylaştıkları öğretici ve eğlenceli atölye çalışması için teşekkür ederiz.