Sanat Her Yerde

Bu içerik 10.06.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Ortaokulu ile Anadolu ve Fen Lisesi resim öğrencilerinden oluşan bir grup Türkiye Büyük Millet Meclisi Botanik Bahçesinde resim çalışmaları yaptılar.Tuvallerini alıp doğa ile iç içe olan öğrencilerimiz hem botanik bahçesindeki çok çeşitli bitki türlerini tanıdılar; hem de rengarenk resimlerini yaptılar. Öğrencilerimiz gün ışığında canlı doğanın resmedilmesi ile sanatsal bilgi ve becerilerini geliştirdiler. ‘Sanat Her Yerde’ Projesi ile sanatın yeri ve zamanı olmayacağı, her yerde resimsel çalışmalar yapılabileceği vurgulandı. Proje öğretmenleri İlknur Şen, Mebrure Siphai ve Huriye İkinci’ye teşekkür ederiz.