SAĞLAM AYAK SAĞLAM ÇOCUK PROJESİ TANITIM ve SONUÇ PAYLAŞIM PANELİ

Bu içerik 24.05.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu işbirliği ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erkan İBİŞ’in katkılarıyla “Sağlam Ayak Sağlam Çocuk” projesinin tanıtım ve sonuç paylaşım paneli 23 Mayıs 2019 tarihinde İlkokul konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Panelde;

• “Çocuk ve Erişkinde Ayak Yapısı”,
  • “Proje Sonuçları ve Tedavi Planı”,
  • “Ayak Sağlığı İçin Egzersizler” konularına yer verilmiştir.

Projeye destek veren başta Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Neslihan ALKIŞ olmak üzere, Prof. Dr. Serap ALSANCAK’ a, Emine GÜNEŞ’ e, Doç. Dr. Senem GÜNER’ e, Öğretim Görevlisi Enver GÜVEN ve Öğretim Görevlisi Ali Koray ÖZGÜN’ e, Uzman Dr. Abdullah MERTER’ e ve projede gönüllü olarak görev alan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.