Resim Şenliği

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

15 Mayıs 2015 Cuma günü Ankara ÜniversitesiGeliştirme Vakfı Özel Anadolu Lisesi öğrencileri İncek Kampüsünde Çoban Ressam Süleyman ŞAHİN öncülüğünde ressamlarla buluştu. Aralarında Ressam Cengiz TÜZGEN, Bedri İÇLİ, Demet ADALI VE Filiz EREN’ in de bulunduğu yirmi sanatçı bir araya geldi. “Ressamlar Sokağı” projesini başlatan sanatçılardan oluşan gruba resim yeteneği olan ve resme ilgisi olan okulun öğrencileri de katılım sağladı. Ayrıca okul orkestrası şenlik boyunca canlı performans sergileyerek sanat şölenini renklendirdi. Günboyu devam eden etkinlik TRT başta olmak üzere birçok basın kuruluşu tarafından da ilgiyle izlendi. Gençlik Haftasına  denk gelmesi de 19 Mayıs öncesi şenliğe ayrı bir anlam kazandırdı.