Okulumuzun Etwinning Projesi ile Kalite Ödülü Aldı

Bu içerik 07.01.2018 tarihinde Genel olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

“Matematiği Eğlenerek Öğreniyorum”

Bu proje Türkiye genelinde birçok şehirden farklı okul ve farklı yaş gruplarıyla çalışan matematik öğretmenleri’ni bir araya getirerek, karşılıklı paylaşımda bulunmalarını, yardımsever, işbirlikçi, pozitif bir ortam da Matematik dersini etkinlikler, oyunlar, değişik aktivitelerle zevkli hale getirerek Öğrencilerde yapabiliyorum duygusu oluşturup öğrenmeyi en üst seviyeye çıkarmayı amaçlamıştır.

Bu proje ile okulumuz Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Bu ödül projemizin çok iyi niteliklere sahip ve projenin kendi ülkemizde belirli bir kalite seviyesine ulaşmış olduğunu göstermiştir.

Projede emeği geçen 2017/2018/ öğretim yılı 9/C ve 9/D sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.