Okulumuzda 20 -27 Kasım ” Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kutlandı

Bu içerik 01.03.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzun konferans salonunda 23.11.2017 tarihinde  5.sınıf öğrencilerimize  Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Diş Hekimi Sibel ÇAYÖNÜ tarafından ağız ve diş sağlığı konusunda seminer verildi. Bu seminerde öğrencilerimiz diş sağlığı nasıl yapılmalı, diş fırçalama, diş fırçası seçimi, macun seçimi ve çürüklerden nasıl korunması gerektiği bilgileri verildi. Ayrıca diş sağlığının önemini vurgulayan animasyonla sunum renklendi.  Soru cevap bölümünde ise kafalarına takılan soruları doktorumuza sorma fırsatı buldular. Çok verimli geçen bu seminerde  Diş hekimi Sibel ÇAYÖNÜ ne teşekkür ederiz.