ÖĞRENCİLERİMİZ IGCSE SERTİFİKALARINI ALDILAR

Bu içerik 14.11.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Okullarında yürütülen Cambridge Uluslararası Öğretim Programları kapsamında öğrencilerimizi yaşama en iyi şekilde hazırlamaya devam ediyoruz.

Haziran 2019 sınav döneminde Cambridge IGCSE English as a Second Language dersi sertifika sınavına giren öğrencilerimiz, bugün düzenlenen törenle sertifikalarını teslim aldılar. Cambridge Üniversitesi bünyesinde hazırlanan IGCSE İngilizce Sertifikaları, dünyada pek çok üniversite tarafından İngilizce yeterliğin önemli bir göstergesi olarak kabul edilen uluslararası bir belgedir.

Bu amaçla, yaşamlarında önemli bir adım atmış olan değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.