“Motivation Talks” Etkinliği

Bu içerik 12.10.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Okulları olarak başarıyla sürdürdüğümüz Cambridge Uluslararası Programları’nın Avrupa Bölge Direktörü Peter Monteath’ı okullarımızda ağırladık.

09.10.2019 tarihinde düzenlenen “Motivation Talks” etkinliği çerçevesinde, Cambridge International Avrupa Bölge Direktörü Peter Monteath okulumuzu ziyaret ederek 8, 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizle uluslararası programların önemi, programların yaşam becerileri ve gelecek yaşantıya olumlu etkileri üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Konuşmanın sonunda, öğrencilerimizin uluslarası programlar ve üniversite başarılarına ilişkin sorularını da cevaplayan Monteath, bu sorular sayesinde okulumuzda bu programın ne kadar ilgiyle ve başarıyla yürüdüğünü ve öğrencilerin bu işi ne kadar ciddiye aldığını bir kere daha gördüğünü belirtti.