MİNİKLERİN GALİBİYET ÇOŞKUSU

Bu içerik 14.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Okul Öncesi Öğrencileri, 17 Ocak Çarşamba günü, Başkent Voleybol Salonunda Halkbank-Ford Store Sastamala maçını anne-babaları ve öğretmenleri ile birlikte izlediler.

İlk defa bir salonda voleybol maçını izlemenin heyecanını yaşayan çocuklar, ellerinde bayraklar ve patpatlarla, Halkbank erkek voleybol takımını gönülden desteklediler. Halkbank’ın 3-0 galibiyeti ile biten maçın ardından, voleybolcular coşkularını, öğrencileri sahaya davet ederek kutladılar.

ANKÜ Okulları olarak Halkbank erkek voleybol takımını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Beden eğitimi öğretmenimi Özer KARATEKE ‘ye bu organizasyon için teşekkür ederiz.