MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ VE DÜNYA ŞAMPİYONU OKULUMUZDA…

Bu içerik 06.12.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzda gerçekleştirilen ‘Fitness ve Sağlıklı Beslenme’ konulu söyleşimiz, vücut geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonu aynı zamanda profosyonel bodybuilder Fırat ÜRÜN ve vücut geliştirme fitness milli takım antrenörü, uluslararası hakem ve eski yarışmacı Volkan ERSÖZ tarafından gerçekleştirilmiştir. Sporun insana kattığı değerler ve spor yapmanın önemini vurgulayan milli sporcularımız öğrencilerimizin merak ettikleri soruları cevapladılar.
Spor salonlarında fitness yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği, yaş gurubuna ve vücut tipine göre antrenman programı çeşitliliği hakkında bilgiler verdiler. Özellikle sağlıklı ve doğal beslenmenin önemi üzerinde duran misafirlerimiz ile öğrencilerimiz keyifli bir söyleşide bulunmuşlardır. Çevreden ya da inrenetten edinilen bilgilerle gençlerin hatalı beslenme eğilimlerini, varsa yanlış antrenman yapmalarını engellemek için ve işin uzmanlarından doğru bilgileri almaları adına gerçekleştirilen etkinliğimize öğrencilerimizin ilgisi oldukça fazlaydı.