MESLEK TANITIM SÖYLEŞİLERİ – İŞLETME-İSTATİSTİK

Bu içerik 24.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminin “MESLEK TANITIM SÖYLEŞİLERİ” nden dördüncüsünde, 23 Şubat 2018 tarihinde İşletme ve İstatistik alanlarının tanıtımı yapıldı. Söyleşi Prof. Dr. Ali Argun KARACABEY ile gerçekleşti. Söyleşide, Ali Argun KARACABEY, işletme ve istatistik bölümlerinin eğitim içeriği ve çalışma alanlarından , meslek seçiminde nelere dikkat etmek gerektiğinden bahsetmekle birlikte içinde bulunduğumuz yüzyıl ve geleceğin mesleklerine değindi. Ali Argun KARACABEY teknolojinin çok hızla geliştiğini, 1990’lu yıllarda hayal olarak düşünülenlerin bugün gerçekleştiğini ve günlük yaşantımızın bir parçası olduğunu, üniversitede eğitim görmenin, diploma almanın tek başına yeterli olmadığını bununla birlikte iyi derecede İngilizce bilmek kadar kodlama dili bilmenin, sosyal becerilerin önemli olduğunu belirtti. Öğrencilerimizin yüksek ilgiyle izledikleri, sorularına cevap bulabildikleri söyleşiden dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi