KARİYER GELİŞİM PROGRAMI – MESLEK SÖYLEŞİLERİ- TIP DOKTORLUĞU

Bu içerik 30.11.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminin ANKÜ LİSE KARİYER GELİŞİMİ PROGRAMI çerçevesinde düzenlediği “Meslek Tanıtım Söyleşileri”nden birincisi 27 Kasım 2018 tarihinde Tıp Doktorluğu alanının tanıtımı mesleğine tutku ile bağlı olan ve dünyada ilk yumurta naklini yapan ekipte yer alarak tıp tarihine geçen Op. Dr. Bülent Alp AYDIN ile gerçekleşti. Söyleşide Op. Dr. Bülent Alp AYDIN, doktor olmaya nasıl karar verdiğini, üniversite sınavlarına hazırlanma sürecini, okul hayatı sonrasında yaptığı çalışmaları, tıp eğitimi ve mesleğinde yapılabilecekler, genel olarak meslek seçiminde aydınlatıcı ve yeni bakış açıları kazandırma yönünde bilgilendirme yapmıştır. Konuşmasında özellikle başarılı olmanın yolunun motivasyon ve ne istediğini bilmekten geçtiğini, meslek seçiminde maddi kazançtan çok yapılan işi isteyerek ve tutku ile yapmanın önemli olduğunu vurgulamıştır. Öğrencilerimizin yüksek ilgiyle izledikleri, sorularına cevap bulabildikleri söyleşiden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.