Hukuk, İdare ve Sağlık açısından Göç Problemleri Paneli

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Lise Tarih Kulübü öğrencilerimiz, 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Karşılaştırmalı Medeniyet ve Barış Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KAMMER) Müdürü Sayın Prof. Dr. Neşe Özden’in davetiyle “Hukuk, İdare ve Sağlık açısından Göç Problemleri” adlı panele katılmışlardır.

Tarih öğretmeni Ümmü Öğütveren eşliğinde Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünü gezen öğrencilerimiz, panelde ülkemizin son yıllarda önemli bir sorunu olan göç konusunu farklı yönleri ile bilgilenme fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimiz tarafından beğeniyle izlenen bu panele emeği geçenlere okulumuz adına içten teşekkür ederiz.