Etwinning Projesi ile Başkent Kod Haftası Sergisindeydik

Bu içerik 27.10.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Kodlama ve programlamaya dair farkındalığın artırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla 2018 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı ile Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) tarafından ortak yürütülmekte olan Başkent Kod Haftası (Codeweek) 18 Ekim 2019 Cuma günü İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Turan AKPINAR’ın Ankara Ankamall AVM’de açılışını yaptığı sergiyi 1/A sınıfı öğrencilerimiz ziyaret ettiler ve yapılan kodlama çalışmaları incelediler.

Öğrencilerimiz sergide İlkokul İngilizce Öğretmeni Mümine ALGAN BIYIKSIZ rehberliğinde yürütülen etwinning projesi “Tiny Explorers Workshop” kapsamında Ekim ayı planında olan kodlama atölyesi etkinliklerini paylaşma ve projelerini tanıtma imkânı buldular.