Etwinning Projemizin Nisan Ayı Etkinlikleri

Bu içerik 04.05.2020 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz İlkokul kademesinde yürütülen Etwinning projesi “Tiny Explorers Workshop” uzaktan eğitim sürecinde bu ayki etkinliklerine de tüm hızıyla devam etti.

Nisan ayı atölyesi “Health and Hygiene Workshop” kapsamında öğrencilerimiz
sağlıklı meyve tabakları hazırlayarak sağlığımızı korumada sağlıklı yemeye vurgu yaptılar. Evde spor etkinlikleri yaparak sağlıklı kalmada sporun önemine işaret ettiler. Mikrop deneylerini gerçekleştirerek hijyeni sağlamada sabunun önemini daha güçlü kavradılar. Aynı zamanda sağlıklı kalabilmede dikkat etmemiz gereken kuralları da
mesajlarıyla bir kez daha hatırlattılar.

Bu ayki çalışmalarından dolayı tüm proje ekibi öğrencilerimize teşekkür ediyor ve diğer çalışmalarında da başarılar diliyoruz.