ESKRİMDE ALTIN MADALYA VE İKİ BÜYÜK BAŞARI

Bu içerik 12.03.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Ortaokulu öğrencilerimiz Begüm ŞAHABETTİNOĞLU ve Ebru ŞAHABETTİNOĞLU Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenen eskrim turnuvalarında ülkemizi temsil ederek büyük başarılara imza attılar.

9 Mart 2019 tarihinde düzenlenen Uluslararası Chocalate Cup Eskrim Turnuvasında U12 Bayan Flöre kategorisinde ülkemizi temsil eden öğrencimiz Begüm ŞAHABETTİNOĞLU altın madalya kazanarak şampiyon oldu.

10 Mart 2019 tarihinde düzenlenen Uluslararası U14 Avrupa Yıldızlar Circuit Eskrim Turnuvasında Bayan Flöre kategorisinde ise ülkemizi temsil eden öğrencilerimiz Ebru ŞAHABETTİNOĞLU ve Begüm ŞAHABETTİNOĞLU bronz madalya kazandılar.

Ülkemizi büyük başarıları ile temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.