E-TWINNIG ETKİNLİKLERİ

Bu içerik 08.03.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

E-twinning etkinlikleri kapsamında “Atıklarımı Değerlendiriyorum” projesinde Fen bilimleri zümresi olarak öğrencilerimizle 2017-2018 eğitim öğretim yılı boyunca etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikler kapsamında geri dönüşüm kutuları tasarladık. Geri dönüşümle ilgili “bunları biliyor musunuz? ”köşesi yapıldı. Atıklarımızın doğada çözünme süreleri, atıklarımızın hangileri geri dönüşüme uğrayabilir posterleri yapıldı. Ankü CEO kulübünde ise atıklardan şaç kurutma makinesi ve  mikser yapımı tasarımları yapılmış  olup öğrencilerimiz geri dönüşüm hakkında daha bilinçli bir hale getirilmeye çalışılmıştır.