CUMHURİYET KUPASI FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen futbol turnuvasında Cumhuriyet Kupası sahibini buldu. Öğrencilerimizin dostluk ve arkadaşlıklarının pekiştirilmesi, sosyal ve sportif faaliyetlerin de geliştirilmesi amacı ile düzenlenen futbol turnuvasında büyük rekabet ve mücadelelerin yaşandığı karşılaşmalar olsa da kazanan dostluk oldu.

Turnuva finali 12-B ve 10-B sınıfları arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen final müsabakasında 10-B, 12-B sınıfını penaltılarla yenerek galip geldi.

Şampiyon olan 10-B ve ikinciliği elde eden 12-B sınıflarımızı tebrik ediyoruz.  ANKÜ olarak spora her yaşta önem veriyoruz. Sporun her zaman hayatınızda olması dileği ile.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi