“ÇOCUK VE BAYRAM” KONULU RESİM SERGİMİZ

Bu içerik 24.04.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri, Ankara Üniversitesi Rektörlük 100. Yıl Konferans Salonu fuayesinde “Çocuk ve Bayram “ konulu resim sergisi düzenlediler.

Sergi açılışını onurlandıran, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr.Abdülkadir GÜRER,  Prof. Dr. Sibel Ayşıl ÖZKAN, ANKÜ Okulları Eğitim Koordinatörlerimiz Eğitim  Fakültesi  Dekanı Prof. Dr.  Fatma BIKMAZ, Eğitim Psikolojisi A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Müge ARTAR, ANKÜ Okul Müdürlerimiz Mehtap ACAR ve Emine DURAN ile ilkokul görsel sanatlar öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.