Çanakkale –Bozcaada – Assos Gezisi

Bu içerik 02.11.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri 26-29 Ekim 2018 tarihleri arasında Çanakkale –Bozcaada – Assos gezisine katılmıştır. Okullarımızın 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide Mdr. Yrd. Emre ERSEVEN, Tarih Öğretmeni Onur ERBATU, Matematik Öğretmenleri Tolga ÜSTÜNEL ve Betül Ceren KİPER rehberlik etmiştir.

Türkiye tarihinin en önemli zaferi olarak kabul edilen Çanakkale Zaferi’nin kazanıldığı, binlerce şehidimizin yattığı aziz topraklar öğrencilerimiz tarafından hayranlık ve saygıyla gezilmiştir. Çanakkale Şehitliği’nin aziz hatırasının ardından öğrencilerimiz Bozcaada ve Assos Antik kentini ziyaret etmiştir. Truva Müzesinde müze etkinliklerine katılan öğrencilerimiz binlerce yıllık tarihsel mirası fark etme imkanı bulmuştur.