ATATÜRK’ÜN YAŞAMINA DAİR KONFERANS

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Temuçin Faik Ertan, 24 Kasım 2015 Salı günü ANKÜ Özel Anadolu Lisesi öğrencilerine “ Atatürk’ün Yaşamına Dair” konulu bir konferans vermiştir.  Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kişiliğini etkileyen şehirlerin incelendiği konferansta, Osmanlı Devleti’nin içinde bulunduğu siyasi ve sosyo- kültürel yapının Mustafa Kemal’in çalışmalarını nasıl etkilediği örneklerle aktarılmıştır.

Okulumuzun öğrenci ve öğretmenleri tarafından soru – cevaplarla zenginleşen konferansı düzenleyen Sosyal Bilimler Zümresine, emeği geçen değerli öğretim üyemiz Prof. Dr. Temuçin Faik Ertan’a bir kez daha teşekkür ederiz.