Atamızı Saygı ve Özlemle Andık

Bu içerik 10.11.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Okulları olarak Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. yılında sevgi, saygı ve büyük bir özlemle andık. 10 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 9’u 5 geçe meşalelerin yakılması, Atatürk büstüne çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma törenimiz, konferans salonumuzda Yönetim Kurulu Üyemiz ve Anayasa Mahkemesi Önceki Başkanı Yekta Güngör Özden’in günün anlam ve önemini belirten öğretmen konuşması ile devam etti. Öğretmen konuşmasının ardından,  Atatürk’ün hayatından kesitlerin anlatıldığı “Ve Bir Hayat”, ile “Ben Atatürk’üm Çünkü…”  canlandırmalarının ertesinde, “Atamıza ANKÜ Sözü” adlı video gösterimi ve koro ile orkestra performanslarıyla son buldu.

Atamızı rahmet ve şükranla anıyoruz.