Aranızda Matematiği Sevmeyen Var Mı?

Bu içerik 14.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzda her yıl geleneksel olarak yapılan “Aranızda Matematiği Sevmeyen Var Mı?” etkinliği bu yıl da öğrencilerimiz arasında heyecan ve ilgi yaratmıştır. Ankara Üniversitesi Çocuk Üniversitesi ve okulumuz Matematik Zümresi işbirliği ile gerçekleştirilen bu etkinliğe, 1. sınıflarımızdan 7. sınıflarımıza kadar öğrencilerimiz etkin olarak katılmışlardır. Her sınıf düzeyinde özel olarak hazırlanmış olan bu etkinlikte öğrencilerimiz, kendileri için hazırlanmış istasyonlarda oyun ve problem durumları aracılığıyla problem çözme becerilerini geliştirebilme olanağı bulmuşlar, bu yolla matematiğe karşı olumlu tutum geliştirebilmişlerdir.