ANKÜ’NÜN “BOYACI” sı “ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN OKULLAR ARASI 21. TİYATRO FESTİVALİ”nde

Bu içerik 16.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi öğrencileriyle Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi Öğretmenleri tarafından hazırlanan, Tuncer CÜCENOĞLU’NUN yazdığı “Boyacı” adlı tiyatro oyunumuz  “Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullar Arası 21. Tiyatro Festivali” kapsamında sahnelenmiştir.  Oyunumuz hem seyirciden hem de İlçe Kültür- Edebiyat Komisyonunun değerli üyeleri tarafından tam not almıştır. Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oyunumuzun sergilenmesi nedeniyle okulumuz adına Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR’e başarı plaketi vermiştir.

Emeklerinden dolayı; öğrencilerimize, Türk Dili ve Edebiyatı Zümremize ve Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi