“ANKÜ’DE OCAK DÖNEMİ ÖĞRETMEN EĞİTİM SEMİNERLERİ YAPILDI”

Bu içerik 05.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Genel bölümüne eklenmiştir.

20-22 Ocak 2018 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okullarında  Bilim Kurulu üyeleri ve Eğitim Danışmanlarımız Prof. Dr. Fatma Hazır BIKMAZ, Prof. Dr. Müge ARTAR öncülüğünde “Öğretmen Eğitimi Seminerleri” yapıldı.

20 Ocak’ta, Prof. Dr. Ömer ADIGÜZEL, Doç. Dr. Ayşe OKVURAN, Arş. Gör. Zeki ÖZEN öncülüğünde  Çözüm Odaklı Drama çalışmaları yapıldı, “Öğrenmeyi Öğretme” konferansını Prof. Dr. Müge ARTAR sundu.

21 Ocak’ta Dr. Ceren KARADENİZ “Teorik Müze Eğitimi” sunumunu verdikten sonra, Ayşe OKVURAN, Güller KOÇ, Ceren KARADENİZ, Gizem SİVRİKAYA, Evrim ÜNLÜSOY, Hülya ATEŞ, Elif Esra KARS, Nihal BIYIKLI, Süheyla Kaya ONUR , Ayşe BAĞIRICIOĞLU, Birgül FEYZİOĞLU, Serap KURT ve Gülsenem EMİRALİOĞLU’nun öncülüğünde Müze Eğitimi Grup Çalışmaları ve öğleden sonra 8 müzede “Uygulamalı Müze Eğitimi” gerçekleşti

22 Ocak’ta Disiplinler arası Öğretim Çalışmaları değerlendirmeleri Doç. Dr. Berna ASLAN ve  okul öğretmenlerimizle birlikte yapıldı. II. Dönem de yapılacak tema çalışmaları ele alındı. Horızon Grup CEO’su Şamil ERDOĞAN, Cambridge Horızon Koordinatörü Janet Williams İPEK ve tanıtım sorumlusu Meliha ERSOY tarafından  “Cambridge Uluslararası Öğretim Programı” tanıtımı yapıldı.

Tüm katılımcı Öğretim üyelerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Okulları