ANKÜ’DE JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ ile TAŞ PROJESİ

Bu içerik 16.12.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ GVO Okul Öncesi-Taş Projesi kapsamında, 13 Aralık Çarşamba günü okulumuz 5 yaş grubumuza, A.Ü Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği öğretim üyelerinden Ar. Gör. Dr. Elif AKISKA ve Öğr. Gör. Dr. Sinan AKISKA’ yı davet ettik.

Öğrencilerimizin proje ile ilgili etkin öğrenmelerini sağlamak, bilime karşı ilgi ve merak uyandırmak, bilim insanlarının nasıl çalıştıklarını ve neler yaptıklarını öğrenmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerimiz tarafından heyecanla karşılandı.

Velilerimiz sınıfa getirdikleri taşların ve fosillerin özelliklerini, taşların günlük hayatta nasıl kullanıldıklarını öğrencilerimiz ile paylaştılar. Öğrencilerimiz taşları büyüteç ve mikroskop kullanarak taşların doku ve özelliklerini incelediler.

Öğrencilerimizin öğrenmelerine sağladıkları katkıdan dolayı değerli velilerimize ANKÜ Okulları olarak teşekkür ederiz.