ANKÜ’DE GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

Bu içerik 12.02.2020 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi’nde yürütülmekte olan eTwinning projeleri kapsamında 11 Şubat Güvenli İnternet Günü etkinlikleri düzenlendi. Projelerin yürütüldüğü öğrencilerle birlikte güvenli internet kullanımının önemini vurgulayan çalışmalar hazırlandı. Siber Güvenlik Uzmanı ve Bilgisayar Mühendisi Nurettin Erginöz tarafından ilki ilkokul öğrencilerimize ikincisi de ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik olmak üzere iki oturum halinde, güvenli internet kullanımı ve siber tehlikeler hakkında sunum gerçekleştirildi.

Gümüş E-güvelik Etiketine (Silver Esafety Label) sahip olan ANKÜ Okulları internetin güvenli kullanımı ve siber tehlikeler ile ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaya her zaman devam edecektir.