ANKÜ YCMUN ve BHMUN’DA EN ÜST DÜZEYDE TEMSİL EDİLDİ

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ MUN kulübünden 10 öğrencimiz 28 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında YÜCE Koleji’nde düzenlenen YCMUN 2017 konferansına katılmışlardır. Ankara’dan toplam 100’e yakın öğrencinin katıldığı konferansta öğrencilerimiz beş farklı komitede çözümler üretip aktif roller alarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Deneyimli öğrencilerimizden Deniz YÜKSEL, Ece TUGA ve Güney ÖZDEMİR oturumlarda başkanlık görevi alarak gurur kaynağımız olmuşlardır. Ayrıca Özge Balcıoğlu katıldığı komitedeki üstün başarısından dolayı “SEÇKİN DELEGE” ödülü almıştır.

ANKÜ MUN kulübünden 10 öğrencimiz 6-9 Ekim 2017 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesinde düzenlenen BHMUN 2017 konferansına katılmışlardır. Toplam 180 öğrencinin katıldığı konferansta öğrencilerimiz beş farklı komitede çözümler üretip, tartışmalarda aktif roller alarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Deneyimli öğrencilerimizden Deniz YÜKSEL, Ece TUGA ve Güney ÖZDEMİR oturumlarda başkanlık görevi alarak gurur kaynağımız olmuşlardır. Ayrıca Ceyhun Ceylan ve Ekin Bektaş katıldıkları komitelerdeki başarılarından dolayı mansiyon ödülü almışlardır.

Öğrencilerimize belgelerini 13 Ekim Cuma günü törenle Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR vermiştir. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi