ANKÜ “UMUT KOŞUSUNDA”

Bu içerik 30.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Anadolu Lisesi olarak yıllardır katıldığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz; Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği tarafından gerçekleştirilen “Kanser Araştırması İçin Umut Koşusu” na öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile birlikte 13 Kasım 2016 tarihinde ODTÜ kampüsünde katılım gösterdik. 8km.lik parkuru ister koşarak, ister yürüyerek, ister bisiklet ile tamamlayan öğrencilerimiz keyifli ve bilinçli bir hafta sonu geçirdiler.

Etkinlik sonunda Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği tarafından tüm katılımcılarımıza belgeleri verilmiştir. ANKÜ olarak öğrenci ve velilerimizi göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı kutlar, teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi