ANKÜ TÖK SERTİFİKALARI DAĞITILDI

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu Lisesi Tarih Kulübü tarafından gelenekselleşen V. Tarih Öğrenci Konferansı, (ANKÜTÖK16) 24 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir.

Katılan, destek sağlayan öğrencilerimize ve her zaman öğrencilerimize danışmanlık yapan değerli öğretmenlerimize sertifikaları 25 Mart Cuma günü törenle Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR tarafından dağıtılmıştır.

Tarih Öğrenci Konferansı’na (ANKÜTÖK16)  katılan iyi dilek ve görüşlerini ileten tüm öğrenci ve öğretmenlerimize,başta Tarih Öğretmenlerimiz Ümmü ÖĞÜTVEREN ve Emre ERSEVEN olmak üzere Tarih Kulübümüze ve Sosyal Bilimler Zümremize ayrıca çok teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi