ANKÜ ÖZEL ANADOLU LİSESİ MCMUN 2016’DA ÖDÜLE DOYMADI

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ MUN kulübünden 21 öğrencimiz 09-12 Aralık 2016 tarihleri arasında ODTÜ Koleji’nde düzenlenen MCMUN 2016 konferansına katılmışlardır. Ankara’dan ve Türkiye’nin farklı illerinden toplam 300’e yakın öğrencinin katıldığı konferansta öğrencilerimiz yedi farklı komitede çözümler üretip aktif roller alarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Etkinlik süresince ana dilin İngilizce olduğu komitelerde, öğrencilerimiz hem dil, hem de sosyal becerilerini geliştirerek başka ülkelerin de gözünden, dünya sorunlarına son derece farkındalıkla yaklaşmışlardır. Ayrıca, öğrencilerimizden Deniz YÜKSEL, Deniz Ege SEYİTOĞLU, Utku ELHAN, Umut ALTUN ve Ece TUGA “SEÇKİN DELEGE”, Eda Develioğlu Alara KARACABEY ve Güney ÖZDEMİR “ONUR ÖDÜLÜ” alarak gurur kaynağımız olmuşlardır. ANKÜ Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, katılan okullar arasında toplam sekiz ödül ile en çok ödülü alma başarısını göstermiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi