ANKÜ Özel Anadolu Lisesi Hacettepe Güzel Sanatlar Fakültesinde

Bu içerik 30.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi öğrencileri; Resim öğretmeni Huriye İkinci eşliğinde Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne gittiler. Öğrencilerimiz atölye çalışmaları, örnek ders dinlemeleri ve sempozyuma katıldılar. Güzel sanatların resim, heykel, seramik, iç mimari ve grafik bölümleri hakkında bilgi aldılar. Güzel sanatlar alanınında yapılan çalışmaları inceleme imkanı bulan öğrencileriz Mascabal Odun Pişirimi Sempozyumunda yerli ve yabancı seramik sanatçıları eserlerinin yapım aşamalarını incelediler. Heykel bölümünde taş, metal, kil ve ahşap heykel atölyelerini gezerek Grafik bölümünde örnek ders işlediler. İç mimarlık bölümünde 3 boyutlu iç mekan tasarımları hakkında bilgi alıp resim bölümünde atölye çalışmalarını takip ettiler.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi