ANKÜ ÖZEL ANADOLU LİSESİ 8. SINIF VELİLERİ İLE TANIŞMA TOPLANTISI

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

7 Mayıs Cumartesi Günü ANKÜ 8. Sınıf velileri ile Özel Anadolu Lisesi Tanışma ve kahvaltılı sohbet toplantısı düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Okul Müdürü Mustafa ÖZDEMİR Anadolu Lisesinin Üniversite başarıları, Akademik, bilimsel,  sosyal, kültürel ve sportif çalışmaları, İngilizce Zümre Başkanı İlksen Eser ÇINAR Yabancı Dil çalışmaları, PDR Servisi Öğretmenimiz Seval YURDAKUL Rehberlik Servisi Çalışmaları, Ölçme Değerlendirme Uzmanımız Hüseyin TUNÇ Ölçme Değerlendirme Süreci ve çalışmaları, Kurs Koordinatörümüz ve Matematik Zümre Başkanı Sefa YILDIZ UĞURLU YGS ve LYS kursları hakkında bilgi verdi. Kahvaltıda velilerimiz öğretmenlerimizle zümreleri hakkında sohbet ortamında bilgi aldı. Katılan velilerimize ve destek olan ANKÜ İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Yahya AKDAĞ ve Müdür Yardımcısı Orhan ŞAHİN’e teşekkür ediyoruz.

ANKÜ ÖZEL ANADOLU LİSESİ